METODE DE PLATA

Plata avansului se poate realiza prin doua forme:

  1. ORDIN DE PLATA (transfer bancar) – clientul primeste pe email o factura proforma care contine datele rezervari (data sosiri, plecarii, pretul ) si datele firmei (cont IBAN, CUI, F, adresa). Clientul face un transfer bancar din contul lui in contul banci. Pe O.P. la punctul ce reprezinta suma el va nota numarul facturi proforme si numele lui.
  2. PLATA CU CARDUL BANCAR on-line  – clientul primeste pe email o factura proforma care contine datele rezervari (data sosiri, plecarii, pretul ) si datele firmei (cont IBAN, CUI, F, adresa). Dar si un link care va duce pe platforma PLATI Online. Platforma securizata care faciliteaza transferul banilor de pe cardul dumneavoastra in contul Pensiuni Casa Porojan

In cazul plati prin Ordinul de Plata, dupa efectuarea plati anuntati pensiune telefonic, email sau alte forme de comunicare si in cel mai scurt timp de la intrarea banilor in contul pensiuni rezervarea este reconfirmta si ferma.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).         

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.     

  Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele CASAPOROJAN

Politici de rezervare si anulare

Daca clientul accepta OFERTA DE PRET el va primi un mesaj pe una din platformele de socializare convenite in urma discutiei. Mesajul contine detaliile rezervarii (data sosiri, plecari, pretul total si valoarea avansului ), o factura proforma cu un numar de inregistrare plus link-ul de plata.

La sosire la Peniune clientul trebuie sa prezinte numarul facturi proforme sau factura respectiva imprimata.

Pensiunea Casa Porojan pentru a confirma o rezervare ferma, persoanelor fizice sau juridice pensiunea solicita un avans ce reprezinta prima noapte de cazare la tarifu zilei. In cazul platilor cu cardul bancar prin sistemul link de plata prin PlatiOnline Pensiunea Casa Porojan solicita un avans ce reprezinta prima noapte de cazare la tariful zilei diferenta fiind platita la sosire la pensiune.

In cazul in clientilor care au achitat contravaloarea primei nopti de cazare si din motive personale doresc sa anuleze rezervarea sau nu mai pot sa ajunga la destinatia Pensiunea Casa Porojan ei pierd avansul.

In cazul clientilor care au achitat mai mult decat prima noapte de cazare sau chiar integral si din motive personale nu mai pot ajunge la destinatia sau doresc sa anuleze rezervarea la Pensiunea Casa Porojan ofera urmatoarele variante.

1. Daca clientul nu mai poate ajunge la pensiune cu mai putin de 7 zile el pierde intreaga suma.

2. Daca clientul anunta ca nu mai poate ajunge la pensiune cu mai mult de 7 zile el pierde prima noapte de cazare iar diferenta este restituita prin banca. Din diferenta sunt retinute 10% din suma reprezentant taxele bancare.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.