Despre noi

Pensiunea CASA POROJAN este situata la intrarea in statiunea balneo-climaterica Baile  1 Mai, la cateva minute de mers pe jos de strandul Venus si la 1 km de strandul Apollo din statiunea Baile Felix.

Pensiunea a fost data in functiune pe data 1 Mai 2005, cele 10 camere cu finisari de buna calitate iti ofera un spatiu placut pentru odihna si relaxare.

Spatiul interior este generos, cu ferestre mari, beneficiind din plin de razele solare.

Pensiunea vă oferă cazare în sase camere cu pat matrimonial, doua camere triple ( cu pat dublu si unul simplu ) trei camere cu doua paturi si trei apartamente de patru lcuri.

Toate camerele avand baie proprie si televiziune prin cablu.

Pensiunea, dotata cu încălzire centrala confera conditii deosebite de cazare simpla sau demipensiune cu preturi accesibile.

Totodata, aceasta dispune de spatii amenajate pentru organizarea de mese festive si intalniri de afaceri pentru grupuri de persoane care doresc iesirea din spatiile conventionale. Parcarea este asigurata in curtea interioara.

Dar, Pensiunea CASA POROJAN este in acelasi timp locul ideal de relaxare si distractie pentru intreaga familie si, de ce nu, pentru o vacanta romantica de neuitat !